OFFERTE AANVRAAG

Vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

ONLINE AFSPRAAK

Maak nu je afspraak.

MAAK AFSPRAAK

AUTORUIT VERVANGEN

Of het nu gaat om schade aan de voorruit, achterruit of zijruit, rijden kun je beter niet meer doen. Een beschadigde of kapotte autoruit belemmert namelijk niet alleen je zicht, het is ook onveilig. Daarnaast doet autoruit schade zich vaak op de meest vervelende momenten voor. Wanneer je onderweg bent en op tijd bij een afspraak moet zijn of wanneer je nog thuis bent, maar de weg niet op kunt door een beschadigde autoruit.

De voorruit is een belangrijk onderdeel van de auto. Zo kun je hier niet alleen doorheen kijken als je aan het rijden bent, maar het draagt ook bij aan de stevigheid van het chassis van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de voorruit van uw auto in goede staat is.

Wat kost een nieuwe autoruit? De kosten van een nieuwe autoruit zijn van een aantal factoren afhankelijk:

WA verzekerd?
Een autoruit vervanging wordt niet vergoed, de kosten zijn voor je eigen rekening. Informeer voor een vrijblijvende prijsopgave.

WA beperkt casco verzekerd?
Voor een ruitvervanging betaal je meestal een eigen risico van een vooraf vastgesteld bedrag.

WA volledig casco verzekerd?
Een ruitvervanging wordt meestal vergoed.

Hoe betaal je voor ruitschade?
Ben je verzekerd voor ruitschade? Dan handelen wij alles direct af met je verzekeringsmaatschappij. Je hoeft niets voor te schieten of te declareren. Wanneer je WA verzekerd bent of een eigen risico moet betalen, ontvangt je  een factuur die je kunt afrekenen zodra de auto klaar is.

Laat jouw autoruit door ons vervangen!

 • Hoogste korting op het eigen risico*
 • Gratis de voorruit laten vervangen*
 • Gratis sterreparatie
 • Uitsluitend gebruik van A+ merken autoruiten

* Informeer naar de voorwaarden

PRIJZEN

Nieuwe autoruit via verzekering vanaf € 0,-
Nieuwe autoruit bij WA verzekering Prijs op aanvraag

WAAROM CARMANIAC

CARMANIAC heeft jarenlange ervaring op het gebied van auto elektronica. Consumenten, garagebedrijven én dealers door het hele land weten CARMANIAC te vinden en laten door ons de diensten uitvoeren. Zij vertrouwen op de kennis én expertise van CARMANIAC..

 • Gespecialiseerd in auto elektronica
 • Ruim 27 jaar ervaring
 • We zijn gespecialiseerd in een aantal diensten
 • Je kunt vaak al snel terecht
 • We doen het goed — al bij de eerste keer

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Waarom bij jullie de ruit laten vervangen?

  CARMANIAC werkt met streng geselecteerde partners die hun vak verstaan. Zo garanderen we de juiste kwaliteit en bij evt. garantie wordt dit zonder enige discussie voor je opgelost!

  Daarnaast bieden we je de hoogste korting op je eigen risico, zodat het vervangen van je voorruit in de meeste gevallen geheel kosteloos kan gebeuren!

 • Wat beteken "hoogste korting op eigen risico" ?

  Dit betekent dat wij afhankelijk van de hoogte van je eigen risico, de kosten hiervan voor onze rekening nemen. Dit betekent dat we in de meeste gevallen een nieuwe voorruit geheel kosteloos kunnen plaatsen. Bij anderen heb je vrijwel altijd een eigen risico van € 75,-.

  Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om jouw autoruit te vervangen?
  Neem dan contact met ons op.

 • Zijn dit originele ruiten?

  De autoruiten die wij leveren komen van fabrikanten die een zeer goede naam in de markt hebben. Indien uitdrukkelijk gewenst, kunnen we een originele autoruit leveren en plaatsen. Hierbij moet wel gezegd worden dat er dan vaak wel een eigen bijdrage betaald dient te worden.

© Copyright 2019 Online Media Services