OFFERTE AANVRAAG

Vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

ONLINE AFSPRAAK

Maak nu je afspraak.

MAAK AFSPRAAK

BLUETOOTH OPLOSSINGEN

CARMANIAC, dé inbouwspecialist voor Almere en omstreken

Bent u op zoek naar een inbouwstation in Almere waar u terecht kunt voor de inbouw en montage van onder andere autoradio, carkit, xenon verlichting, stuurwiel adapters, USB AUX oplossingen, bluetooth streaming en dashcams? Dan bent u bij Carmaniac aan het juiste adres!

Kwalitatief
Kwaliteit gaat bij Carmaniac voor kwantiteit. Wij leveren alleen producten van de beste kwaliteit en onze monteurs in onze inbouwstation in Almere, bouwen de auto accessoires op de juiste manier in. We maken alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten en merken.

Ben je op zoek naar een oplossing om o.a. Spotify via bluetooth te kunnen streamen in uw auto? Wij hebben in de meeste gevallen hier een oplossing voor.  Vul eenvoudig de Offerte Aanvraag formulier in en u krijgt binnen 24 uur een passende offerte.

Vaak is er een geïntegreerde oplossing mogelijk, waarbij de bediening via de originele iDrive mogelijk blijft.

PRIJZEN

Bluetooth streaming prijs op aanvraag
Bluetooth bellen prijs op aanvraag
Bluetooth bellen en streamen prijs op aanvraag

WAAROM KIEZEN VOOR CARMANIAC

CARMANIAC heeft jarenlange ervaring op het gebied van auto elektronica. Consumenten, garagebedrijven én dealers door het hele land weten CARMANIAC te vinden en laten door ons de diensten uitvoeren. Zij vertrouwen op de kennis én expertise van CARMANIAC.

 • Gespecialiseerd in auto elektronica
 • Ruim 27 jaar ervaring
 • We zijn gespecialiseerd in een aantal diensten
 • Je kunt vaak al snel terecht
 • We doen het goed — al bij de eerste keer

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Kan ik het zelf inbouwen?

  Dat hangt van een aantal factoren af, waaronder jouw eigen kennis. Maar in sommige gevallen adviseren we je om de inbouw uit te besteden. Zeker bij de geïntegreerde oplossingen, waarbij een apparaat in het glasvezelnetwerk word gekoppeld. Vaak moet er dan ook nog een aantal zaken in de auto geprogrammeerd worden. Apparatuur waarover wij de beschikking hebben. En wij weten als geen ander hoe wij een apparaat op de juiste manier moeten aansluiten in het bestaande glasvezelnetwerk van de auto.

 • Ga ik nog wat zien van de inbouw?

  Bij bluetooth bellen zul je een microfoon zien in de buurt van de binnenverlichting. Bij sommige merken auto’s kunnen we tegen meerprijs een zgn OEM microfoon plaatsen op de originele plaats. Hierdoor zie je ook geen microfoon meer. Verder zie je nadat wij klaar zijn met de inbouw, niets terug van de apparatuur en/of apparatuur. Uitzonderingen hierop zijn de oplossingen waarbij er een extern display noodzakelijk is. Deze zullen we altijd in overleg met jou op een plaats monteren die jij het fijnste vind.

 • Het geluid van de carkit valt tegen?

  Dit kan een aantal oorzaken hebben. Controleer in ieder geval of jouw telefoon is voorzien van de laatste updates. Wij zorgen ervoor dat de laatste firmware op de door ons ingebouwde apparatuur aanwezig is. Daarnaast kun je bij Android toestellen de nieuweste bluetooth protocol selecteren. Deze staat vaak standaard op 1.4, terwijl 1.6 de laatste versie is. Neem contact met ons op, zodat wij je kunnen informeren hoe je dit kunt wijzigen.

© Copyright 2019 Online Media Services