OFFERTE AANVRAAG

Vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

ONLINE AFSPRAAK

Maak nu je afspraak.

MAAK AFSPRAAK

CAR AUDIO

Met ruim 27 jaar ervaring op het gebied van inbouw van Car Audio, mogen we met recht zeggen dat we echt specialist zijn!

Wij leveren en monteren uitsluitend A merken. High-End kwaliteit merken, zodat je verzekert bent van de beste kwaliteit. De inbouw gebeurt volgens de hoogste eisen, die wij aan ons zelf stellen. En die zijn hoog! Een kabel in de auto leggen of een speaker aansluiten. Dat kan iedereen. Maar wij doen niet zomaar een kabel in de auto leggen of een speaker aansluiten. Bij ons zal de inbouw er altijd uitzien alsof de auto op deze manier uit de fabriek is gerold.

Zoek je dus een “snelle en goedkope” inbouw? Helaas, dan zijn wij niet jouw partner. Zelfs een radio inbouwen nemen wij serieus en doen wij goed, erg goed. Daar hangt een prijskaartje aan. Neem contact op om te bekijken wat wij voor jouw auto kunnen betekenen. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarna we een passende offerte zullen opstellen.

PRIJZEN

Radio inbouw vanaf € 45,-
Speakers inbouw Prijs op aanvraag
Versterker inbouw Prijs op aanvraag

WAAROM KIEZEN VOOR CARMANIAC

CARMANIAC heeft jarenlange ervaring op het gebied van auto elektronica. Consumenten, garagebedrijven én dealers door het hele land weten CARMANIAC te vinden en laten door ons de diensten uitvoeren. Zij vertrouwen op de kennis én expertise van CARMANIAC.

 • Gespecialiseerd in auto elektronica
 • Ruim 27 jaar ervaring
 • We zijn gespecialiseerd in een aantal diensten
 • Je kunt vaak al snel terecht
 • We doen het goed — al bij de eerste keer

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Bouwen jullie ook mijn eigen car audio in?

  Wij bouwen alleen eigen car audio in indien deze van een A-merk is. We geven uiteraard géén garantie. Indien na inbouw blijkt dat het niet (goed) werkt, kunnen we tegen een tarief van € 70,- ex. BTW per uur gaan uitzoeken wat er aan de hand is en dit vervolgens oplossen.  Dit is het risico van eigen car audio meenemen, ook indien alles nieuw in doos is.

 • Moet ik dempingsmateriaal laten aanbrengen?

  Moeten is een groot woord. We adviseren het wel! Dempingsmateriaal bied je zoveel meerwaarde dat je versteld zult staan hoe zelfs de originele speakers gaan klinken na het aanbrengen van dempingsmateriaal.

 • Hoe lang duurt de inbouw?

  Dit hangt ervan af wat er allemaal moet gebeuren. Een radio vervangen kan tussen de 30 en 60 minuten duren. Bij sommige auto’s moet er eerst veel gedemonteerd worden voordat de (originele) radio eruit kan.

  Heb je een compleet pakket, bestaande uit speakers voor en achter, een versterker, subwoofer, etc? Reken dan gauw op een dag of 3 a 4. Wij houden niet van haastwerk en nemen de tijd om de inbouw volgens onze normen te doen.Weet dus zeker dat je jouw auto een paar dagen kunt missen als wij de inbouw gaan verzorgen voor je.

© Copyright 2019 Online Media Services