OFFERTE AANVRAAG

Vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

ONLINE AFSPRAAK

Maak nu je afspraak.

MAAK AFSPRAAK

CRUISE CONTROL

Het rijden met een cruise control zorgt voor extra comfort tijdens het rijden. Tevens is de kans op snelheidsboetes kleiner. Door de contante snelheid met een cruise control, is besparing van brandstof mogelijk. In de meest gunstige gevallen kan de brandstof besparing oplopen tot 10 procent door het gebruik van de cruise control. De bediening van een cruise control is erg eenvoudig: je accelereert tot de gewenste snelheid vervolgens tip je de bediening hendel van de cruise control aan en je snelheid is geprogrammeerd. Deze cruise control is tevens standaard gratis voorzien van een speed limiter.

Veel van deze cruise control oplossingen zijn tevens geschikt voor gebruik met een originele cruise control hendel van de autofabrikant. De betreffende artikelnummers eindigen op een ‘0’.

Ook kunnen we de bestaande speed limiter in de Toyota Aygo, Citroën C1 en Peugeot 108 redelijk eenvoudig ombouwen naar een volwaardige cruise control MET behoud van de aanwezige originele bediening. Wil je ook een cruise control in je Toyota Aygo, Citroën C1 of Peugeot 108?

Ook de nieuwe Ford Focus en Fiesta zijn standaard voorzien van een speed limiter, maar geen cruise control. Ook hier kunnen wij deze eenvoudig ombouwen naar een volwaardige cruise control voor de Ford Focus en/of Ford Fiesta. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Uiteraard kunnen we voor veel merken en types een cruise control leveren en inbouwen. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

PRIJZEN

Cruise Control met EC-80 bediening v.a. € 499,- incl. montage
Speedlimiter ombouwen tot Cruise Control v.a. € 399,- incl. montage
Orignele bediening inbouwen prijs op aanvraag

WAAROM CARMANIAC

CARMANIAC heeft jarenlange ervaring met de inbouw van cruise controls. Consumenten, garagebedrijven én dealers door het hele land weten CARMANIAC te vinden en laten door ons de diensten uitvoeren. Zij vertrouwen op de kennis én expertise van CARMANIAC.

 • Gespecialiseerd in auto elektronica
 • Ruime ervaring met inbouw van cruise control
 • We zijn gespecialiseerd in een aantal diensten
 • Je kunt vaak al snel terecht
 • We doen het goed — al bij de eerste keer

MEESTGESTELDE VRAGEN

 • Is er een Cruise Control voor mijn auto?

  Download de app en controleer eenvoudig of er een cruise control leverbaar is voor jouw auto en welke mogelijkheden er zijn.

    

   

   

 • Kan mijn speedlimiter worden omgebouwd naar cruise control?

  Steeds meer nieuwe auto’s hebben alléén een speedlimiter ofwel snelheidsbegrenzer aan boord. Doordat er een bediening aanwezig is, wordt vaak ten onrechte gedacht dat er een cruise control is. Niets is minder waar! De bediening is vaak enkel bedoeld voor de snelheidsbegrenzer.
  Voorbeelden hiervan zijn de Toyota Aygo, Citroën C1, Peugeot 108. Maar ook de nieuwe modellen Ford Focus en Ford Fiësta hebben alleen een speedlimiter aan boord en geen cruise control.

 • How do I keep track of routine?

  Synthetic engine oils are produced through a synthesis process that takes very small molecules and assembles them into larger ones.

© Copyright 2019 Online Media Services