OFFERTE AANVRAAG

Vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

ONLINE AFSPRAAK

Maak nu je afspraak.

MAAK AFSPRAAK

DIAGNOSE

Carmaniac stelt de juiste diagnose voor elke auto

Wanneer een auto een elektrische storing heeft, is er een juiste diagnose nodig voor een volledige reparatie. Carmaniac is dé specialist op dit gebied en levert hiernaast nieuwe autosleutels en/of sleutelbehuizingen voor alle merken. Ontdek hier de meerwaarde van hoge kwaliteit in combinatie met enerverend enthousiasme.

Waarom is Carmaniac de beste keuze voor een diagnose?
Door de jarenlange ervaring van Carmaniac weten ze als geen ander hoe belangrijk het stellen van een juiste diagnose in Almere is en hoe dit het beste gedaan kan worden. Er wordt daarom gewerkt met het beste diagnoseapparatuur op dealerniveau. Op deze manier kunnen ze een goed alternatief bieden voor de dealer en voor iedereen in Almere en omstreken beschikbaar zijn.

De diagnose kan voor alle merken worden gesteld. De uitkomst hiervan is bepalend voor het verdere verloop van de reparatie, zonder dat er onnodig onderdelen worden vervangen. Ga naar Carmaniac en ontdek het voordeel van echte specialisatie en professionaliteit.

Wat biedt Carmaniac?
Carmaniac heeft een uitgebreid aanbod van diensten voor het herstel van de auto in Almere. Zo kunnen foutcodes worden uitgelezen en worden gewist en kunnen nieuwe computers helemaal worden geprogrammeerd. Maar ook voor het programmeren van nieuwe autosleutels kunt u bij ons terecht in onze werkplaats in Almere.

De diagnose kan worden gesteld, ongeacht de complexiteit van de storing, voor alle merken. Waar dealers er niet uit kunnen komen, biedt de specialisatie van Carmaniac de oplossing. Kwaliteit en efficiëntie gaan het langst mee en geen storing is ze te gek. Er is geen andere diagnose specialist in Almere dat deze professionaliteit en dit enthousiasme weet te evenaren.

Wij werken met een universeel diagnose apparaat, waarmee we vrijwel alle merken en typen auto’s kunnen uitlezen. Voor auto’s uit de VAG groep (VW, Audi, SEAT en Skoda), maken we gebruik van een originele VagCom, tegenwoordig werkend onder de naam VCDS. Met dit systeem zijn we in staat om bij de VAG auto’s op dealer niveau te werken!

Maar ook in onze werkplaats in Almere kunt u terecht voor diagnose aan uw Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Peugeot, Renault, Skoda, Hyundai, Kia, Daewoo, Opel, Nissan, Ford, Dacia, Porsche, Aston Martin, Chevrolet, Chrysler, Daihatsu, Ferrari, Honda, Hummer, Jeep, Lamborghini, Lexus, Landwind, Maserati, Mazda, Mitsubishi, Mini, Rover, Saab, Seat, Smart, Ssangyong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Bentley, Mercedes-Benz, Infiniti.

PRIJZEN

Storingcodes uitlezen en wisssn € 35,-
Herhaling binnen 7 dagen € 17,50
Diagnose € 70,- per uur

WAAROM CARMANIAC

CARMANIAC heeft jarenlange ervaring op het gebied van auto elektronica. Consumenten, garagebedrijven én dealers door het hele land weten CARMANIAC te vinden en laten door ons de diensten uitvoeren. Zij vertrouwen op de kennis én expertise van CARMANIAC.

 • Gespecialiseerd in auto elektronica
 • Ruim 27 jaar ervaring
 • We zijn gespecialiseerd in een aantal diensten
 • Je kunt vaak al snel terecht
 • We doen het goed — al bij de eerste keer

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt diagnose stellen?

  Er zit een verschil tussen foutcodes uitlezen en diagnose stellen. De basis is altijd om aanwezige foutcodes uit te lezen om zo een beeld te krijgen wat er MOGELIJK aan de hand kan zijn. ECHTER: de aanwezige foutcodes die na het wissen wegblijven, geven nog niets aan over de mogelijke oorzaken. Na het wissen van de foutcodes, kan het zijn dat deze na 1 week toch weer terug zijn gekomen. Dit omdat dan alle sensoren weer in gebruik zijn en de ECU o.b.v. alle gegevens gaat bepalen of er wat aan de hand is. Daarom adviseren we om na 1 week terug te komen voor het opnieuw uitlezen.

  Bij diagnose ga je o.b.v. de foutcodes uitzoeken wat de oorzaak is van de foutcodes. Soms heb je dit snel gevonden, maar vaak ben je wel aan het zoeken. Een foutcode op een onderdeel wilt niet zeggen dat het onderdeel ook stuk is. Het kan een ander deel zijn in het zelfde circuit die de fout veroorzaakt.

 • Wat zijn de kosten voor diagnose?

  Dit is niet op voorhand aan te geven. Zoals aangegeven kan een storing een simpele oorzaak hebben die overduidelijk is. Maar in vele gevallen kan het zijn dat er meer aan de hand is en dat er duidelijk gekeken moet worden naar de oorzaak.

 • Wat voor apparatuur gebruiken jullie?

  Wij hebben meerdere diagnose apparatuur in huis, zowel universeel als merkgebonden zoals Vagcom (VCDS), Rheingold (BMW), HiCom (Hyundai / KIA) FoCom (Ford) en een apparaat specifiek voor de Franse automerken.

© Copyright 2019 Online Media Services