OFFERTE AANVRAAG

Vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

ONLINE AFSPRAAK

Maak nu je afspraak.

MAAK AFSPRAAK

PEDALBOX

Het originele gaspedaal-tuningsysteem

De PedalBox verbetert de standaard responstijden van het gaspedaal van de fabrikant. Er is een directe respons van de motor met een sportiever rijgevoel zonder vertragingen. Significante verbeteringen zijn zelfs voelbaar in de ‘City’ (green) modus. De ‘Sport’ (oranje) en ‘Sport Plus’ (rood) modi bieden zelfs nog meer verbetering dan de ‘City’ modus, allemaal selecteerbaar door de bestuurder.

De PedalBox + is de originele gaspedaal tuning van DTE Systems en is nu verkrijgbaar met een smartphone-app. Met de PedalBox-app kan het afstemmen van het gaspedaal worden bediend, vooraf worden ingesteld en worden bijgewerkt via de app.

Overzicht: knoppen:

Met behulp van de keypad kunnen vier verschillende modi worden geselecteerd: City, Sport, Sport+ en Stock. Het verdere fine-tunen van deze modi is mogelijk met de Plus en Minus knoppen.

 

PerfecTune Single stem

De nieuwe feature PerfecTune maakt het mogelijk: In slechts 3 eenvoudige stappen regelt u de juiste instelling, perfect geschikt voor het gaspedaal van uw auto. Zo precies en gemakkelijk!

PedalBox: Het origineel uit DTE Systems

‘Made in Germany’ staat voor de bestmogelijke kwaliteit. De ‘ECE’ en ‘CE’ markeringen zijn uw waarborg dat de PedalBox eveneens voldoet aan de internationale veiligheidsnormen. De PedalBox, het origineel van DTE Systems.

PRIJZEN

PedalBox € 229,-
PedalBox+ met App € 259,-

WAAROM CARMANIAC

CARMANIAC heeft jarenlange ervaring op het gebied van auto elektronica. Consumenten, garagebedrijven én dealers door het hele land weten CARMANIAC te vinden en laten door ons de diensten uitvoeren. Zij vertrouwen op de kennis én expertise van CARMANIAC..

 • Gespecialiseerd in auto elektronica
 • Ruim 27 jaar ervaring
 • We zijn gespecialiseerd in een aantal diensten
 • Je kunt vaak al snel terecht
 • We doen het goed — al bij de eerste keer

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Is er een separate PedalBox voor elk voertuig, en zo ja, waarom?

  Voertuigbesturingssystemen variëren van fabrikant tot fabrikant en zelfs tussen verschillende modellen binnen het assortiment. Daarom is elke PedalBox op maat ontworpen voor elke bijbehorende instelling. Vergeet dus niet om uw uw merk, jaarmodel en motortype op te geven bij de bestelling zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we u de correcte PedalBox leveren.

 • Wat zijn de voordelen van de PedalBox en waarom bieden de fabrikanten hun voertuigen aan met een verbeterde respons als standaard?

  In de eerste plaats standaardiseren voertuigfabrikanten veel van de voertuigeigenschappen om bij een breder publiek in de smaak te vallen. Ten tweede past de ECU de motorprestaties aan om in te spelen op de rijstijl van de bestuurder. Als iemand bijvoorbeeld constant met volledig ingetrapt gaspedaal rijdt, ontvangt de ECU een veel hoger aantal hogesnelheid-signalen van de gaspedaaleenheid en zorgt zo voor veel dynamischer motorprestaties. Het is evenwel lastig om dit rijgedrag onder normale dagelijkse rijomstandigheden te continueren, dus de ECU brengt de auto geleidelijk aan weer terug naar z’n tragere standaard gevoel. Dit is het moment, waarop de PedalBox van pas komt, gewoon even inpluggen, één van de 3 modes selecteren en uw voertuig is een direct weer een responsievere en dynamischere machine. En daar komt nog bij dat de nieuwe memoryfunctie de laatste instelling die u gebruikte onthoudt, dat hoeft u dus niet te doen!

 • Krijg ik niet hetzelfde effect door gewoon snel het pedaal helemaal in te trappen?

  Helaas niet, de snelheid van de menselijke voet kan die van de voertuigelektronica nooit evenaren, en door het gaspedaal meerdere keren helemaal in te trappen kan de facto schade aan de gaspedaaleenheid en aandrijflijn worden toegebracht.

 • Verhoogt de PedalBox het brandstofverbruik?

  De in de motor geïnjecteerde hoeveelheid brandstof wordt niet gewijzigd door de verbetering in de gaspedaalrespons. Het rijgedrag na installatie van de PedalBox is de belangrijkste factor die de verbetering in het brandstofverbruik beïnvloedt.

© Copyright 2019 Online Media Services